Påsken 2019, først golf i Sotenäs så snø/sol i Trysil

Så er snart påsken over, og vi alle går til arbeid igjen!

Rart dette med ferie, tar alltid noen dager før man kommer i riktig feriemodus, og når man først har havnet i rett modus, da er plutselig dagen for igjen å dra på jobb rett rundt hjørnet Skal ikke klage, jeg er fortsatt veldig glad for at jeg kan dra på jobb, i stedet for å “bare” blir sittende hjemme dag etter dag. Ingen hemmelighet at legen min ønsker jeg skal jobbe mindre, og han kjaser om at jeg må ta kontakt med NAV, for oppstart av nye samtaler vedrørende fremtidig jobbing. Skal innrømme at noen dager ikke er like bra som andre dager, men heldigvis så er det flere dager som er bedre samt en arbeidsgiver som passer på meg. Så derfor vil jeg ha glede av å kunne dra på jobb, så får man se hva fremtiden bringer.

Påsken 2019 startet med å bli med Markus på treningsleir til Sotenäs i Sverige. En utrolig hyggelig tur, der hotellet lå rett ved siden av banen, så det var bare å titte ut, så kunne vi følge med på spillet. Mens Hauger junior elite holdt på med sitt, så fikk jeg gleden av å være caddie for de tre mammaene som var med på turen. Vi hadde det utrolig hyggelig på banen mens de gikk rundt på banen 🙂 Vi hadde blå himmel og sol, men gud for en kald vind som dro over banen hver dag. Jeg blir jo sittende rolig i golfbilen, og måtte kle på meg med alt jeg hadde med yttertøy, for at jeg skulle holde ut på rundene. Men gøy hadde vi, og både store og små var en veldig hyggelig gjeng å reise på tur med 🙂

Øverste bilde så har alle tre damene lagt ball klar for putt! Før utslag så var det oppvarming og trening, og her slår Markus med driver over rangen’s område. Han begynner virkelig å få fart på lengdene nå, gøy for hovedsponsor å se fremgang nå han går inn i sitt siste år som junior. Sesongen 2019 begynner for alvor i morgen, 2. påskedag, med Narvesen Tour 2019 i Fredrikstad.

Fra Sverige så var Trysil for tur, men gammel har man blitt så det ble til at vi reiste tidlig neste dag etter vi kom fra Sverige. I Trysil så skinte sola, samt her kunne man sitte ute med shorts og t-skjorte. I år ble det ingen Seterrock på Knettsetra, ble heller en liten biltur med pappa og Per. En liten tur på 32 mil ble det. Vi har som tradisjon og ha oss en liten kjøretur i påsken, og i år ble det nordover til Sølenstua, så over til Femund og deretter Idre i Sverige, og deretter gjennom Linnes og Ljørdalen, før vi vendte bilen hjem til hytta. Så nå har vi de tre siste årene sjekket ut vest, nord og øst for Trysil og Sverige, så neste år får vii vel sjekke ut den sørlige del av Trysil og litt inn hos søta bror..

Kjekk ungdom på tur, pappa i bakgrunnen, Per som fotograf og jeg sittende pent bak rattet 🇸🇪🇳🇴 Turen kan anbefales, men husk legg inn noen pauser, det skader ikke 🙂

Ellers var huset fullt som vanlig, 10 stk med store og små, fra 1,5 år til nesten 84 år gamle. Oldemor og oldefar, bestemor og bestefar, mamma og pappa, onkel og grandtante og grandonkel, så Anton koste seg fra morgen til kveld. Bestefar (meg) måtte trå til med morgenvakt, så litt før klokken 5 om morgenen, da satt vi og sang barnesanger som vi fant på You-Tube. Da kunne Madelen og Ingar endelig få sove litt om morgenen (bestemor også 😉 )

Så nå nytes nest siste kveld i stua med fruen, mens Markus allerede har reist til Fredrikstad for innspill sammen med skolen. Fruen har vært flink i hagen i dag, så nå blir det mye hageavfall og annet som skal fraktes til gjenvinningsstasjonen rett over påsken.

Alt for denne gang, nyt resten av påsken og vil dere dele bloggen videre, så blir jeg glad!

PS! Tenkte jeg snart skulle bli litt mere digital, så ikke bli skremt om jeg plutselig legger ut en videoblogg i nærmeste fremtid. Må bare øve meg masse først pluss se litt på de som kan dette med videoblogg.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top