Høsten 2017 godt i gang🍂

Nå godt inn i september måned, merkes det godt at mørket både er lengre om morgenen og starter tidligere om kvelden. Ubønnhørlig nærmer vinteren seg, og med det også flere utfordringer. Jeg har falt i trapp, falt på bakken, sklidd under taxi etter fall (godt sjåføren så jeg ble borte), og ingen av gangene har vært uten mye smerte. Før jeg ble skadet, hendte det seg at godt voksne brukte lang tid når man skulle gå ute om vinteren. Hendte også jeg kunne bli litt irritert, for at de ikke passerte fortere. Men, nå er jeg der selv. Tror ingen liker å falle, og med de skader det kan oppstå. Så tenk på det, neste gang du blir irritert for at noen bruker litt lengre tid med å gå.

Ellers går dagene veldig fort, allerede over 1,5 måned siden ferien var ferdig. Mye moro og arbeid i jobben, krever litt ekstrainnsats, men gleden med det er å gi butikkene et nytt godt verktøy, som skal hjelpe de i de daglige oppgaver. Så kjære kjøpmannsvenner i REMA 1000, bare å glede seg!

Kom hjem i går etter å ha hatt den årlige jaktuka i Trysil. Rart det med å stå opp 04.15 ikke er problem, da man skal gjøre noe man gleder seg til. Har sagt det før, dette er balsam for både kropp og sjel. I år måtte jeg ta med litt jobb ut i skogen. Var litt rart når man satt på post med ladet hagle, losen går for fullt, og samtidig sitte i telefonmøte med propp i øret. Kan være jeg var noe ukonsentrert, men lett er det ikke når losen nærmer seg, og samtidig lytte og prate! Men da har jeg fått testet det også.

Bildet av meg er tatt på en høyde som heter Bovold, her bodde det folk for lenge siden. Må bare skryte litt, min gamle rekord å gå er 600 m på tredemølle. Men på lørdag klarte jeg å gå i skogen nesten 2,5 km med krykker! Kan si at siste 4-500 meterne kun gikk med stahet og viljestyrke. Krykkene hang seg fast, plutselig en krykke i et hull og den andre oppe på en tue, gjorde ikke det lett for meg, men jeg KLARTE det💪Takk til broder'n som bar både sekk og gevær, og takk til resten av laget for å være heiagjeng. Men beviser at jeg har blitt sterkere i beina. Så med hjelp av sykling og gåing, da ser jeg positivt på hva jeg kan klare fremover.

Her ser vi REMA 1000 Rock City bli kåret til årets butikk på Riksmøtet 2017. Gratulerer til Arne og hans medarbeidere🍾

På 3-årsdagen da jeg ble ryggmargskadet, klarte jeg kunststykke å havne på sykehuset! Etter en heftig swingdans, klarte rullestolen vippe seg bakover, og bakhodet smalt rett ned i betongen. Resultat ble hjernerystelse og forbud med TV og PC i en uke, og selvfølgelig dansenekt med rullestol i all fremtid av fruen. Men rakk da flyet, så jeg kom meg hjem. Må bare få si tusen takk til Vidar Brenden, som har tatt på seg rollen som frivillig Brukerassistent. Uten deg vet jeg ikke hvordan helgen hadde gått. Helt fra kontoret, gjennom helgen og trygt fikk levert meg hjem til fruen. Er vel som de sier, festen var bra når man kommer hjem med en sykemelding♿

Ha en god høst alle, og selv om det kan være mørkt og trist ute, så er det lyst og fint inne😄

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top