Sommer, nybakt bestefar og hytta i Trysil

Hei på dere,

Endelig er det sommer, eller rettere sagt, en våt sommer. Mye nedbør i mai og juni, setter dessverre sommeren slik jeg ønsker den skal være, til side på grunn av all det dårlige været som har vært! Hvis jeg ser bort i fra september (jaktstart), så er juni den beste måneden i året. Det har blitt grønt, engene blomstrer, lite med veps, myggen har ikke klekket i Trysil og det pleier å være passe varmt. Men juni året 2017 kan man si ikke har innfridd "kravene" mine for en bra juni. Rart, men jeg merker etter jeg ble ryggmargskadet, at jeg har blitt mye mere glad i sol og varme, men ikke for varmt. Har nok mye med at beina som har mistet nesten all sirkulasjon, er mer eller mindre to store ispinner. Har kalde bein, selv med sola fremme og det er 20 grader pluss, og de blir ei heller varme, når vi har regn og 8-10 grader.

Jeg blir stort sett med og ser på Markus spille golfturneringer, bruker da golfbil rundt banen. Sitte 4-5 timer rolig i bilen, gjør at jeg føler beina blir kuldeskadet! Hvorfor må det regne? Aksepterer det er overskyet, bare det ikke regner. Med også en kald vind fra nord eller nordvest, føler jeg det er høst istedenfor årets beste måned. Men vi bor jo i Norge, landet langt mot nord, så man får gjøre sist beste ut av det.

Endelig ble Ann Kristin og jeg besteforeldre❤

Lille gode, kjekke Anton kom til verden 13. juni! Holdt kurs når telefonen kom fra Madelen, at nå hadde jeg blitt bestefar. Full jubel i rommet, og jeg hadde problemer med å holde noen stolte tårer tilbake. Tøffe menn gråter som sagt ikke. Vel, tøff og tøff, ble der og da en myk og stolt bestefar.

Skal innrømme at jeg ikke skulle bli så mye stolt og kry, over at jeg hadde fått en ny rolle i livet mitt. En ting er jeg veldig sikker på, Anton skal skjemmes bort etter alle kunstner og regler. Ved siden av det, så har han en bestemor som bare elsker små babyer, pluss han bor jo kun 2,5 meter under oss. Vi bare gleder oss med å få sitte barnevakt, mens Madelen og Ingar er og støtter Enga på Ullevaal, men snart med egen stadio. Så bare advarer alle mine venner og bekjente, blir nok noen bilder fremover av gromgutten😄

Sliten kar etter en sykkeltur!

Jeg kan bare si det som det er, denne kroppen er gjennomtrent og kan vel nesten ikke bli bedre! Jug fra start til ende! Denne kroppen jeg har, er så utrolig dårlig svak og trent. Merkes veldig godt med sykkelturene mine. Fokuset på øktene nå, er å presse beina så mye som mulig, for det kan jo bare bli bedre med å bygge muskler på beina.

Ellers nevnes kjapt i en bisetning, passert -20 kg på fettvalkene mine, og fortsatt mye som skal fjernes. Kongen av knekkebrød, skal også bidra å få rydde på plass den kjekke staute bestefaren. Min påstand er vektreduksjon omfatter 2 ting, kosthold og trening. For meg nå så er kosthold 80% og trening 20%, med hva som bidrar til min vektreduksjon. Syklingen gir meg forbrenning, men fortsatt langt bak for hva trening gir dere "friske" menn og kvinner. Det jeg har gjort er, kuttet ut all snop (utenom is), alkoholinntak mer eller mindre borte, byttet Pepsi Max med vann og spiser oftere men mye mindre totalt sett. Funker for meg, og det er jeg fornøyd med.

Gode gamle utsikt fra hjørnet i sofaen!

Endelig har vi en frihelg fra golf og feiringer av 50-åringer. Det gjorde at vi kunne reise til vårt paradis i Trysil. Ser det godt at vi har "sviktet" hytta, gressplenen ser omtrent lik jordet ved siden av. Så endelig skal jeg gjøre det lille jeg jeg fortsatt kan, nemlig sette meg på traktorklipperen, og traktere den på plenen, eller det som skal bli plen igjen😬

Ønsker alle en riktig god sommerferie, både ferieturister i eget land, og de glade turister som reiser til det store utland. La oss håpe en sommerferie uten det skjer noe idiotiske handlinger. Vi sees snart igjen😍

#sommerferie #ferie #helse #trening #bestefar

Sommermåneden juni

Endelig har vi tippet over til juni, sommeren har startet! Usikker på om det har vært nevnt tidligere, men denne kroppen har lært seg å sette mer og mer pris på varmen og sola. Kulde, snø og regn, ting jeg ikke brydde meg om før, det kjenner jeg godt at jeg kan være foruten. Merker kroppen er mere avslappet enn før, når sola varmer opp både lufta og meg. Leddene er ikke så vonde, beveger meg lettere, og nyter generelt livet mer.

Ellers er sykling blitt gøy igjen! Er bare så deilig og herlig å kunne sette seg på min nye sitte/liggesykkel, selv om min første og største erkjennelse er at jeg har to utrolig råtne bein. Har nå startet med å justere ned eller skru av hjelpemotoren når jeg sykler. Merker godt at beina jobber hardt, men det er vel meningen. Men må fortsatt ha hjelp i bratte bakker. I går ble sykkelturen på noe over 14 km, ikke langt for andre tipper jeg, men for meg som endelig klarte å sykle opp Gjelleråsenbakken, var dette en stor personlig seier. Opp bakken er rett over 3 km, med stigning hele veien! Planlegger en lengre tur i dag, så får vi håpe jeg ikke må ringe fruen for å hente meg. Tenker på det hver gang jeg er ute, at det ville blitt en sur affære, hvis jeg måtte bli hentet fordi jeg ikke orker mer. Men beina må jo bare bli sterkere og sterkere, for hvert tråkk jeg gjør🚴😄Lært meg nytt uttrykk #htfu . Harden the fuck opp! Brukes i sykkelmiljøet og betyr gjennomfør dine mål og planer uansett værforhold. Derfor ble gårsdagens sykling gjennomført i øs pøs regn😇

I dag var det å sprette opp 05.30, da Markus skal ha innspill på Miklagard golfbane. Her arrangeres årets lag-NM. Merker helgene blir reservert til golf, der jeg er med som både far, motivator, caddie og heiagjeng! Gøy er det, men dessverre går dette utover å reise på hytta i Trysil. Har jo ikke vært der siden påske, så lengselen vokser dag for dag. Men det er jo viktig å følge opp barna.

Heller ikke lenge til jeg blir bestefar! Både Ann Kristin og jeg gleder oss veldig til våre nye roller, så merker vi er utålmodig med å bli besteforeldre. Men er bare å smøre seg med tålmodighet, heldigvis er jeg kjent med min "lange" tålmodighet (he, he)

Må ta noen ord om hva som skjer ute i verden for tiden. Helt forferdelig hva som har skjedd i England i det siste. Hva er det som gjør folk sprenger seg selv i lufta, med et mål for øyet, det å drepe så mange uskyldige som mulig. Hva er det som gjør at folk kjører inn i menneskemasser, med kun et mål for øyet, drepe flest mulig.

Fanatismen disse viser, er bare så jæ…… farlig! Forstår bare ikke på hva som skjer i hodet for disse menneskene. Er det ikke mulig å få dette i balanse igjen, hvis ikke kun en ting å gjøre. Om man vil eller ikke liker det, vi må uansett måte, sørge for slikt ikke skjer igjen. Har egentlig satt som mål for bloggen, at den skal inneholde min opptrening og hverdag, men dette påvirker meg og mine valg, derfor kommenterer jeg dette nå. Mye jeg kunne skrevet om dette, men får holde i denne omgang.

Skarp sol og nysing, men tenk jeg sitter ute i shorts før klokken 07.00. Første gang på lenge, Men hyggelig å sitte ute når damene kommer lett joggende forbi😬

Store forventninger til 2. Pinsedag! Dagen, sola og varmen skal nytes.

Markus forrige helg på Bogstad golfbane. Litt selvskryt, klarer å knipse fine bilder med min IPhone, og må jo vise de også.

Bra stil på junior da! Så blir han jaggu meg litt bedre og bedre for hver uke som går. Men med golf nesten hver dag, to golf-proer til trenere både på skole og klubb, så er forutsetningene gode på å bli bedre. Gøy å følge med på utviklingen, både i hode og spill.

Meg og doningen! Godt man har en snill og god arbeidsgiver, som sørger for riktig bekledning. Vet sykkelshortsen er i andre farger. Men lover jeg ikke gjør "sponsoren" misfornøyd. Men skal si folk glaner når jeg kommer syklende i blått, så mye bra reklame her😬🚴

Da inn en tur for frokost, så for man komme ut i solen igjen.

Vi prækas senere!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top