Påsken 2017, tredje med ryggmargskade🐣

Godt inn i påsken, så var det tid og lyst med noen ord på bloggen.

Som vanlig feires påsken på hytta i Trysil, og som alltid mange tilstede. I år er vi 11 stk, med fortsatt plass til flere 😄Merker med lite sol, liten bevegelse i massene inne, meldt rundt 15 cm snø i kveld/natt, men sol i morgen utpå formiddagen.

Langfredag blir tradisjonelt feiret i fjellet, med påfølgende besøk av slekta, der stomp skal fortæres og godt drikke skal nytes😄Alltid hyggelig disse tradisjonene, og viktig for Ann Kristin og meg. Søndag blir hjemreisedag for oss, da Markus starter opp med turneringsspill mandag på Onsøy. Papsen har som vanlig vunnet trekningen med å kjøre og se på. Heldigvis har Markus vært på treningsleir første del av påsken i Sverige med Hauger golf junior, så han bør ha fått god oppvarming🏌

Lenge siden jeg har gledet meg til påskeferie, fått kjenne godt på at hodet måtte tømmes og kroppen satt på lading. Kjempespennende fase på jobben med prosjekt Digitalisering, da datoene for pilot nærmer seg fort. Gøy å få være med på fremtidens REMA 1000, gøy å klare å jobbe, men veldig greit å tømme hodet nå, så er man klar for nye runder etter påsken. Noe av det beste med å jobbe på en så fin arbeidsplass, er at det skjer så mye nytt, noe som gjør at man være våken og klar, pluss bli utfordret å tenke nye tanker!

Her koser fruen og jeg oss i solveggen på hytta. Med mye god trening de siste årene, er jeg blitt dølle flink til å sitte rolig over lengre tid! Tidligere hadde jeg maks klart 10-15 minutter, før jeg måtte reise meg opp for å finne på noe. Om det er til det bedre eller ikke, at jeg forholder meg rolig i et par timer kan nok diskuteres, men merker jeg har en helt annen ro i kroppen nå. Kan jo ikke klage på det, så da tolker jeg meg selv til at slike, sitt ned aksjoner, er til det bedre for meg.

På grunn av skaden så har forbrenner jeg en del mindre enn før, samt blodsirkulasjonen i beina er omtrent borte. Dette gir seg utslag i flere ting, som for eksempel elefantbein hver ettermiddag.

Men nå har jeg fått ja på å få sittesykkel. Prosjektet med støttehjul gikk ikke, så i vinter måtte jeg innse at skulle jeg klare å få sykle, da var det en spesialsykkel som må til. Så snart får jeg en Scorpion 2 sittesykkel.

Fine med dette, er nå har jeg ingen unnskyldning for ikke å komme meg ut for å sykle. Sykle er den treningsform som vil passe for meg, og da klare å trene beina samtidig som jeg får fart på både sirkulasjon og forbrenning.

Jepp, jeg gleder meg!

Når man har gode kamerater som vet hvor glad jeg er i å være ute i skog og natur, så klarer de å finne løsninger. Så med traktor og henger kom vi oss ut, og fikk satt oss til med grilling og gode historier. Rart egentlig hvor slike små ting kan gi meg så mye glede. Bare å takke gjengen for at de stiller opp! Dette betyr veldig mye for meg.

Vil ønske alle fortsatt en riktig god påske videre, så satser vi på at vi får en fin og varm vår🐣🐥

PS! Har forresten mistet 13 kg på kroppen på underkant av en måned! Ikke spør meg hvordan, har ikke peiling…….

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top